Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα και οικονομικά με τη μοναδική προσφορά των 141€/εξάμηνο.

Τα σύγχρονα ελκυστικά Πακέτα Ασφάλισης Οχημάτων super autoplan της ΑΤΕ Ασφαλιστικής  καλύπτουν ολοκληρωμένα την οδική σας ασφάλεια και σας εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ασφαλιστική προστασία από κάθε αιτία.


Ευέλικτες επιλογές αυτοκινητιστικής ασφάλειας
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, στη συνεχή προσπάθειά της για προσφορά σύγχρονων καλύψεων και στα πλαίσια της συνεχούς ανανέωσης των ασφαλιστικών της προγραμμάτων, δημιούργησε τα προγράμματα SUPER AutoPLAN.
Πρόκειται για πέντε νέα ανταγωνιστικά και ευέλικτα προγράμματα (SUPER AutoPLAN 3Α - SUPER AutoPLAN 4Α - SUPER AutoPLAN 5Α  - SUPER AutoPLAN 7Α - SUPER AutoPLAN 8Α) Πακέτα Ασφάλισης Οχημάτων, που απαντούν δυναμικά στις σύγχρονες απαιτήσεις του καταναλωτή για ολοκληρωμένη, υπεύθυνη και αξιόπιστη εξασφάλιση του αυτοκινήτου και του οδηγού από κάθε κίνδυνο. 

Ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα και οικονομικά με τη μοναδική προσφορά των 141€/εξάμηνο*. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι ένα τηλεφώνημα ή μία επίσκεψη στο γραφείο Οικονομικές Υπηρεσίες Ι&Μ Παπανικολάου (Ελευθερίου Βενιζέλου 138, Πεζόδρομος). 

Οι συγκρούσεις είναι μέσα στη ζωή. 
Εμείς θα πρέπει να απορροφήσουμε 
τους κραδασμούς, με το μικρότερο κόστος.

Γιατί με την ΑΤΕ Ασφαλιστική δεν έχεις ασφάλεια μόνο…Νιώθεις ασφάλεια!
 
 
 
 
*Η προσφορά αφορά αυτοκίνητο 1400 κυβικών με επιπλέον κάλυψη θραύσης κρυστάλλων.